مشاهده همه 3 نتیجه

شیر مخزن frp - شیر سختی گیر رانکسین (RUNXIN)

شروع قیمت شیر سختی گیر یا قیمت شیر مخزن FRP  برند (RUNXIN) از:  8,160,000 تومان

انواع شیر مخزن frp دستی و اتوماتیک

انواع شیر سختی گیر

دارای استاندارد

قیمت مناسب

کیفیت بالا و تضمینی

ارسال و تحویل سریع

فروشگاه آقای پمپ وارد کننده و عرضه کننده انواع شیر مخزن FRP - شیر سختی گیر اتوماتیک و دستی رانکسین (RUNXIN) - شیر فیلتر شنی را توانسته با بهترین قیمت و ضمانت کیفیت برای مشتریان فراهم کند. برای استعلام موجودی یا اطلاع دقیق از لیست قیمت شیر سختی گیر اتوماتیک و دستی یا مشاوره قبل از خرید شیر مخزن FRP و شیر فیلتر شنی می توانید با شماره 09304443328 در تماس باشید.

شیر مخزن FRP چیست؟

شیر مخزن FRP نوعی شیر فایبرگلاس چند حالته است که وظیفه آن کنترل ورود و خروج آب و مواد دیگر به داخل مخزن است. این شیرها، به عنوان تنظیم کننده جریان مخزن FRP نصب می شوند و به تنظیم دقیق برخی از جریان ها از جمله شست‌ و شوی معکوس یا فیلتراسیون کمک می کنند. شیرهای FRP معمولاً در دو نوع شیر دستی و اتوماتیک مخزن اف آر پی در بازار موجود هستند. با استفاده از شیر کنترل اتوماتیک مخزن FRP می توانید همه کارها را به صورت خودکار انجام دهید این درحالی است که در شیر دستی مخزن FRP نیاز به کاربر هست. به صورت کلی شیرهای مخزن FRP دارای دوام و مقاومت بالا در برابر زنگ زدگی هستند.

انواع شیر مخزن FRP

به صورت کلی شیرهای مخزن FRP به دو دسته اصلی تقسیم می شوند و برای سیستم‌های تصفیه آب صنعتی به منظور دستگاه فیلتر شنی صنعتی و دستگاه سختی‌ گیر مورد استفاده قرار می گیرند.

  • شیر اتوماتیک مخزن FRP یا (Automatic Valve)

شیر اتوماتیک مخزن FRP یا (Automatic Valve) به صورت خودکار همه فرایندها را انجام می دهد. اما به دلیل همین ویژگی قیمت گران‌تری نسبت به شیرهای دستی مخزن FRP دارد.

  • شیر دستی مخزن FRP یا (Manual Valve)

در این نمونه شیر های تنظیم کننده جریان مخزن FRP، کنترل جریان به صورت دستی انجام می شود. این شیرها دارای استاندارد و کیفیت بالایی هستند اما به دلیل کنترل دستی قیمت ارزان‌تری نسبت به شیرهای اتوماتیک مخزن FRP  دارند و مقرون به صرفه تر هستند.

لیست قیمت شیر سختی گیر و فیلتر شنی رانکسین (RUNXIN)

مشخصات مدل  سایز بر حسب اینچقیمت فروش (ریال)
قیمت شیر فیلتر شنی (دستی)F56E23/4 اینچ استعلام
قیمت شیر فیلتر شنی (دستی)F56A11 (وسط 3/4)استعلام
قیمت شیر فیلتر شنی (دستی)F56F21 (وسط 1)استعلام
 شیر فیلتر شنی (دستی)N56D22استعلام
قیمت شیر اتوماتیک فیلتر شنی F71P13/4استعلام
شیر اتوماتیک فیلتر شنیF67P11استعلام
قیمت شیر اتوماتیک فیلتر شنیN75A12استعلام
شیر سختی گیر دستی F64B3/4استعلام
قیمت شیر نیمه اتوماتیک سختی گیر F64A21استعلام
قیمت شیر نیمه اتوماتیک سختی گیر N64D2استعلام
شیر اتوماتیک سختی گیر F65P13/4استعلام
قیمت شیر اتوماتیک سختی گیر  3/4 (جریانی)استعلام
قیمت شیر اتوماتیک سختی گیرF63P11استعلام
قیمت شیر اتوماتیک سختی گیر 1(جریانی)استعلام
 شیر اتوماتیک سختی گیرN74A12استعلام
 شیر اتوماتیک سختی گیر 2 (جریانی)استعلام

 

انواع شیر مخزن frp از نظر کاربرد

  • شیر کنترل فیلتر شنی filter control valve

شیر کنترل فیلتر شنی  یکی از بخش های ضروری یک سیستم فیلتراسیون  صنعتی یا خانگی مانند تصفیه آب استخر محسوب می شوند. شیر کنترل فیلتر شنی وظیفه اش تنظیم و کنترل جریان آب و فرآیندهای بک واش است. این شیرها به حفظ فشار بهینه، جلوگیری از تجمع کثیفی در فیلتر و حذف موثر آلاینده ها کمک می کنند.

  • شیر کنترل سختی گیر water softener valve

یک کنترل کننده دستگاه سختی گیر برای تنظیم جریان، فشار و تنظیم چندین ورودی و خروجی مورد استفاده قرار می گیرد می تواند گزینه های قابل برنامه ریزی متناسب با نیازهای کاربران داشته باشد.

  • شیر سولو ولو solo valve

وظیفه اصلی شیر سولو ولو در سختی گیرها تنظیم جریان ورودی آب سخت، خروجی آب نرم و یا جریان بک واش توسط آب نمک در زمان های مختلف می باشد. سولو ولو می تواند توسط یک اهرم یا یک شیر فلکه تغییر حالات ها را انجام دهد و می تواند 3 الی 5 حالت مختلف باشد.

آیا شیر مخزن FRP  همان شیر سختی گیر است؟

بله، شیر مخزن FRP به صورت کلی بر روی مخازن اف آر پی نصب می شوند و می توانند به عنوان تنظیم کننده جریان مخزن FRP  مورد استفاده قرار بگیرند. به همین دلیل برای دستگاه سختی گیر یا دستگاه فیلتر شنی به ترتیب، با نام "شیر سختی گیر" یا " شیر فیلتر شنی" نیز شناخته می شوند.

نحوه نصب و تنظیم شیر مخزن frp

برای نصب شیر مخزن FRP باید به ترتیب مراحل زیر را انجام دهید که عبارتند از:

  • مرحله اول: بررسی تجهیزات و فراهم کردن ابزارهای مهم اولیه برای نصب و راه اندازی از جمله آچار، رزوه و ...
  • مرحله دوم: نصب درست لوله مرکزی به بخش مرکز مخزن FRP و اتصال آن به نازل است. در این مرحله باید اطمینان پیدا کنید که لوله کاملاً عمودی است و نازل به خوبی در جای خود قرار گرفته است.
  • مرحله سوم: در این مرحله باید بررسی کنید که رزوه‌های شیر، به صورت تمیز و بدون آسیب دیدگی باشند. برای آب بندی بهتر رزوه‌ها باید از چسب تفلون روی آنها استفاده کنید تا هنگام نصب محکم با آبندی بهتر نصب شوند.
  • مرحله چهارم: در این مرحله باید شیر را با دقت روی لوله مرکزی قرار دهید و مطمئن شوید که لوله مرکزی وارد قسمت داخلی شیر شده است. بعد از اطمینان از محل درست قرار گیری لازم است شیر را با دست محکم کنید، اما مراقب باشید که بیش از حد سفت نکنید زیرا ممکن است به رزوه‌ها آسیب وارد شود.
  • مرحله پنجم: در این مرحله باید جهت ورودی و خروجی شیر را تنظیم کنید. شیر را در حالتی قرار دهید که جهت ورودی (Inlet) و خروجی (Outlet) به درستی تنظیم شده باشد و در جهتی باشد که اتصال لوله‌ها به راحتی انجام شود.
  • مرحله ششم: مرحله آخر، لازم است تست اولیه انجام شود. بهتر است سیستم را ابتدا با آب کمتر تست کنید و مطمئن شوید همه چیز به درستی کار می کند و هیچ گونه نشتی وجود ندارد. در صورت اطمینان از این فرآیند می توانید دستگاه را به صورت کامل راه اندازی کنید.

مقایسه شیر سختی گیر اتوماتیک و دستی

نوع شیر تنظیم کنندهنوع عملکردکاربردنحوه نگهداریمیزان دقتقیمت
شیر اتوماتیک سختی گیربه صورت اتوماتیک تنظیم می شودمناسب برای سیستم های بزرگ و صنعتینیاز به دقت بیشتر و  هزینه تعویض قطعات بالاتردقت بالا و قابل تنظیم بر اساس نیازگران تر
شیر دستی سختی گیربه صورت دستی تنظیم می شودمناسب برای صنایع کوچک و  خانگینگهداری ساده تر با هزینه نگهداری کمتروابسته به اپراتور و دقت کمترارازن تر

پیشنهاد ما:

اگر شما نیازمند دقت بالا و سهولت کار هستید و بودجه کافی برای خرید شیر سختی گیر را دارید پیشنهاد می کنیم شیر اتوماتیک سختی گیر را انتخاب کنید. اما اگر صنعت مورد نظر شما کوچک و ساده تر است و بودجه محدود تری دارید شیر دستی سختی گیر می تواند انتخاب بهتری باشد.

طرز کار شیر سختی گیر

شیر سختی‌گیر که با نام "شیر چند راهه سختی گیر رزینی" نیز شناخته می شود وظیفه کنترل جریان آب را در دستگاه‌های سختی‌گیر دارد. این شیرها به چند حالت عمل می‌کنند و طرز کار شیر سختی گیر نیز در هر کدام از حالت ها متفاوت است.

  • حالت اول سرویس (Service)

در این حالت دستگاه سختی گیر در زمان کار اصلی می باشد. به بیان ساده تر، یون های سدیم موجود در بستر رزین سختی گیر با یون های کلسیم و منیزیم مبادله می شوند و از طریق آب از سیستم خارج می گردند.

  • حالت دوم: بک واش (Backwash) 

بک واش دستگاه سختی گیر رزینی یکی از مهمترین مراحل شستشوی دستگاه سختی گیر محسوب می شود. اما چرا؟ زیرا بستر رزین در زمانی که دستگاه سختی گیر در وضعیت سرویس قرار بگیرد، مدت زیادی تحت جریان مداوم آب از سمت بالا به پایین بوده و به این ترتیب، بستر رزین کاملاً حالت فشرده پیدا می کند. برای رفع این مشکل از حالت بک واش استفاده می شود.

در حالت بک واش جهت جریان آب از پایین به بالا اتفاق می افتد و این کار باعث انبساط بستر رزین و شناور شدن دانه های رزین خواهد شد. علاوه بر این، ذرات معلق گیر کرده در بستر رزین جدا شده و از سیستم خارج می شوند.

  • حالت سوم: استفاده از محلول آب و نمک (Brine Draw) 

یکی از مراحل مهم در دستگاه سختی گیر، احیای رزین سختی گیر است. برای انجام این فرآیند باید شیر سختی گیر را در حالت Brine Draw قرار دهید. در این حالت محلول آب و نمک در ستون رزین قرار گرفته و عملیات احیا (تبادل یون‌ها) اتفاق می افتد. تنها نکته مهم در زمان احیا، میزان غلظت محلول آب و نمک و کنترل فرآیند است.

  • حالت چهارم: شستشوی آهسته (Slow Rinse) 

پس از انجام فرایند احیا با محلول آب و نمک و مدت زمان سپری شده، لازم است تا ستون رزین کاملاً شستشو داده شود تا محلول آب و نمک باقی مانده در آن بصورت کامل از دستگاه سختی گیر خارج شود. در این زمان، باید دستگاه در حالت شستشوی آهسته قرار بگیرد.

حالت پنجم: شستشوی سریع (Fast Rinse) 

در این مرحله، لازم است تا تمام املاح باقیمانده در ستون (شامل یون های کلر و سختی) بصورت کامل از ستون رزین خارج شوند تا امکان قرار گرفتن مجدد دستگاه سختی گیر در حالت سرویس فراهم شود.

انواع شیر سختی گیر 

شیرهای سختی گیر به صورت کلی به دو نوع "نیمه اتوماتیک" و "اتوماتیک" تقسیم می شوند.

  • شیر سختی گیر نیمه اتوماتیک (دستی)

در شیر سختی گیر نیمه اتوماتیک که به آن شیر سختی گیر دستی هم می گویند تمامی حالت های مورد نظر برای شیر سختی گیر توسط یک شیر انجام شده و باید به صورت دستی و توسط اپراتور انجام شود.

  • شیر سختی گیر اتوماتیک 

در شیر سختی گیر اتوماتیک، تمام حالت های کاری شیر سختی گیر بصورت کاملاً خودکار انجام شده و نیازی به حضور اپراتور نیست. اما خود این نوع شیرها نیز بر اساس عملکرد به دو دسته تقسیم بندی می شوند که دسته اول شیرهای سختی گیر اتوماتیک که بر اساس بازه های زمانی تنظیم شده و کار می کنند. دسته دوم شیرهای سختی گیر اتوماتیک که بر اساس جریان مشخص کار می کنند. که در این نمونه بر اساس حجم مشخصی از آب شیر فعال یا غیر فعال می شود.

مزایای شیر سختی گیر اتوماتیک 

شیرهای سختی‌گیر اتوماتیک نسبت به نوع نیمه‌ اتوماتیک مزایای زیادی دارند که فرآیند دستگاه سختی گیر را راحت‌تر و با دقت بالاتر انجام می دهند. برخی از این مزایا عبارتند از:

  • خودکار بودن کل فرآیند

در شیرهای اتوماتیک، همه چیز به صورت خودکار انجام می‌شود از بازسازی رزین گرفته تا شستشوی معکوس به همین دلیل، در وقت و زمان شما صرفه جویی می شود و می توانید با خیال راحت از درستی فرایند اطمینان داشته باشید.این در حالی است که شیر سختی گیر نیمه اتوماتیک(دستی) بایدتوسط اپراتور چک شود.

  • صرفه جویی در مصرف آب و نمک

شیر اتوماتیک بر اساس پارامترهای تشخیص زمانی یا جریانی، فقط زمانی بازسازی را انجام می‌دهد که رزین‌ها به احیا نیاز داشته باشند. این کار باعث صرفه جویی در مصرف آب و نمک نیز می شود. این در حالی است که در شیر سختی گیر نیمه‌اتوماتیک ممکن است بازسازی به‌موقع انجام نشود یا بیشتر از نیاز سیستم انجام شود.

  • دقت بالاتر در عملکرد

شیرهای سختی گیر اتوماتیک به دلیل اجرای برنامه‌ریزی دقیق و حسگرهای پیشرفته، خطای کمتری دارند. این در حالی است که در شیرهای سختی گیر در نیمه‌ اتوماتیک ممکن است به دلیل خطای اپراتور، تنظیمات به صورت اشتباه انجام شود.

  • سهولت استفاده

در شیرهای اتوماتیک فقط کافی است یک بار تنظیمات اولیه را انجام دهید و بقیه فرآیند به صورت خودکار توسط سیستم انجام می شود. اما در شیرهای کنترل سختی گیر نیمه اتوماتیک هر بار باید تنظیمات به صورت دستی انجام شود.

  • طول عمر بیشتر در رزین‌ها

در شیرهای سختی گیر اتوماتیک چون احیا در زمان درست و بهینه انجام می‌شود، رزین‌ها دوام بیشتری دارند و کارایی سیستم بالاتر می‌رود.

  • مناسب برای صنایع بزرگ‌تر

در مکان‌هایی که مصرف آب بالاست یا نیاز به برنامه‌ریزی دقیق وجود دارد شیر اتوماتیک گزینه بهتری هستند.

مقایسه شیرهای سختی گیر اتوماتیک زمانی و جریانی

نوع شیر اتوماتیک سختی گیر نحوه عملکردمیزان اتلاف آبطول عمر رزیننیاز به حسگر دبیکارایی مصرف آب و نمک
شیرهای سختی گیر زمانیبر اساس زمان‌بندی مشخص شده (معمولاً روزانه یا هفتگی) بازسازی انجام می‌شود. ممکن است مقدار بیشتری آب هدر برودطول عمر کمتر به دلیل احتمال بازسازی غیر ضرورینداردبه علت زمان بندی مشخص امکان دارد رزین ها کمتر بهینه شود
شیرهای سختی گیر جریانیبر اساس میزان و جریان آب مصرف‌شده، بازسازی انجام می‌شود. مقدار هدر رفت آب کمتر می باشدطول عمر بیشتر به دلیل بازسازی بهترداردبسیار بهینه زیرا ظرفیت رزین ها به اتمام می رسد

شیر سختی گیر رزینی چیست؟

شیر سختی‌گیر اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک ( multiport valve for water softener) که از جنس فلز یا پلاستیک، است نوعی کنترل کننده هستند که در سیستم های نرم کننده آب می‌توانند تمام تنظیمات مربوط به قطع و وصل جریان آب ، عمل بک واش، احیای رزین، مکش نمک و شستشوی معکوس، حجم رزین، سختی آب اصلی را به صورت خودکار انجام دهد. شیرهای سختی گیر  در دو دسته تقسیم بندی می شوند که عبارتند از: شیر سختی گیر اتوماتیک و شیر سختی گیر نیمه اتوماتیک است. شیر سختی گیر اتوماتیک (automatic multiport valve for water softener) به گونه ای عمل می کند که همه مراحل را بعد از تنظیمات اولیه توسط کاربر شامل تنظیمات جریان، بک واش و میزان حجم رزین  و موارد دیگر  به صورت اتوماتیک انجام می گیرد.

 

نحوه کار شیر سختی گیر

نحوه کار شیر سختی گیر به گونه ای است که می تواند  تنظیمات مربوط به پارامترهای مختلف برای نرم کردن آب را از جمله زمان عملیات بازسازی رزین، میزان حجم آب ورودی، بک واش و ... را انجام دهند. شیر سختی گیر دقیقاً می داند چه زمانی رزین های سختی گیر اشباع شده و نیاز به احیا دارند. اگر شیر سختی گیر اتوماتیک باشد دستور احیا رزین سختی گیر و بسیاری از تنظیمات دیگر به صورت خودکار انجام می شود. اما اگر شیر سختی گیر نیمه اتوماتیک یا دستی باشد برای تنظیمات در هر مرحله نیازمند کاربر هستید. اغلب شیرهای سختی گیر نیمه اتوماتیک تمام تنظیمات مرتبط با سرویس، بک واش، آب شور، شستشوی آهسته، پر کردن آب شور و شستشوی سریع را دارند اما برای استفاده از این تنظیمات باید کاربر حضور داشته باشد.

اغلب شیر های چند پورت دستی سنتی (multiport valves for RO and Softeners) را می توان با شیرهای اتوماتیک جایگزین کرد. تنظیم ساده تنظیمات در شیرهای کنترلی جدید به شکل کنترل از راه دور و یا به صورت دیجیتالی است. شیرهای چند پورت خودکار علاوه بر دستگاه سختی گیر می توانند برای فیلترهای کربن، فیلتر شنی و عملیات پیش تصفیه مورد استفاده قرار بگیرند. این شیرهای کنترلی چند پورت قابلیت نصب بر روی فیلترهای شنی و مخازن  FRP را دارند. شیرهای چند پورت خودکار در دستگاه سختی گیر رزینی باعث بهبود عملکرد و بالا رفتن راندمان دستگاه می شوند.

شیر سختی گیر رزینی به صورت دقیق مشخص می کند چه زمانی عملیات احیا رزین سختی گیر انجام شود. شیر کنترلی دستگاه سختی گیر  می تواند حجم آب ورودی به مخزن را  تعیین کند و در این عملیات آب سخت از بستر رزین کاتیونی  عبور کرده و مهره های رزین یون های سدیم را با یون های کلسیم و منیزیم مبادله می کنند. با انجام این کار به مرور زمان مهره های رزین سختی گیر از یون ها اشباع می شود.

قیمت شیر اتوماتیک سختی گیر در بازار

قیمت شیر اتوماتیک سختی گیر در بازار بر اساس برند و نوع تجهیزات، قطر ورودی و خروجی بر حسب اینچ و جنس آن می تواند متفاوت باشد. اما به صورت معمول قیمت شیر اتوماتیک سختی گیر از  3,800,000 تومان تا 18,000,000 تومان می باشد. این در حالی است که قیمت شیرهای نیمه اتوماتیک سختی گیر از 3,400,000 تومان تا 13,000,000 تومان می باشند.البته برخی از برندهای ایرانی قیمتی پایین تر دارند. برای اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مزایای استفاده از شیرهای کنترلی و دستگاههای سختی گیر

رسوب و آب سخت در بویلرها و بسیاری از صنایع یک مشکل بزرگ محسوب می شود که با استفاده از رزین سختی گیر برای دیگ بخار در دستگاه های سختی گیر و عملیات متنوع بر روی آن می توان آب سخت را به  آب نرم شده تبدیل کرد. نرم کردن آب در بسیاری از صنایع مزایای زیادی دارد.

  • آب نرم شده و تصفیه شده دیگر رسوب نمی کند و تمایل به پوسته شدن ندارد. زیرا دستگاه سختی گیر آب سخت را به کمتر از 2 ppm کاهش می دهد.
  • عملیات سختی گیری ساده و قابل اعتماد است.
  • استفاده از شیرهای کنترلی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در دستگاه سختی گیر با هزینه مناسب در دسترس هستند.
  • نمک به عنوان یک ماده حیاتی برای بازسازی رزین ارزان و قابل دسترس است.
  • زباله کمی در این سیستم تولید می شود و معمولاً دفع زباله مشکلی ندارد.
  • تغییرات در نرخ جریان آب تأثیر کمی بر کیفیت آب تصفیه شده دارد.