دوزینگ پمپ

دوزینگ پمپ چیست؟

دوزینگ پمپ، که با نام‌های پمپ تزریق، مترینگ پمپ و یا پمپ اندازه گیری شناخته می‌شود، نوعی پمپ جابجایی مثبت است. این پمپ‌ها قادر به پمپاژ مقدار دقیق سیال هستند که به همین دلیل به آن‌ها دوزینگ پمپ می‌گویند. پمپاژ در این پمپ‌ها بسته به فشار سیستم به صورت دستی و اتوماتیک قابل تنظیم است. در پمپ های تزریق پارامترهای مهمی بررسی می‌شود که در این میان دبی و فشار پمپ تزریق از جمله این پارامترها به شما می‌آیند. مترینگ پمپ ها دارای دبی وسیعی هستند که از 1 لیتر در ساعت شروع میشود و تا 5000 لیتر در ساعت ادامه می‌یابد. طبق کاتالوگ این شرکت، پمپ های تزریق تا 100 درجه سانتی‌گراد را تحمل می‌کنند.

ویژگی های مهم دوزینگ پمپ ها

شاخصه اصلی این نوع از پمپ‌ها دقت بالای دوز انتخابی و تزریق مقدار کاملا مشخص از آن است. این نوع عملکرد و کارایی باعث شده است تا از این محصول با نام‌های دیگری همچون پمپ تزریق (Injection Pump) نیز یاد شود.

این پمپ‌ها ظرفیت و دبی پایین تری نسبت به پمپ سانتریفیوژ دارند اما نسبت به نوع پمپ، فشار بسیار بالایی تولید می‌کنند.
از دیگر ویژگی های دوزینگ پمپ ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دقت بسیار بالا در انتقال سیال

  • انتقال سیال در فشار کاری 10 بار تا 2 هزار بار

  • امکان تنظیم دبی به صورت دستی و اتوماتیک

  • انتقال سیال با دبی بین یک تا ده هزار لیتر بر دقیقه

دوزینگ پمپ ها بر اساس نیروی محرکه یا عملکرد به انواع مختلفی دسته بندی می‌شوند. که از انواع مختلف آن می‌توان به دوزینگ پمپ موتوری، سلونوئیدی و دیافراگمی اشاره نمود

دوزینگ پمپ سلونوئیدی

قیمت دوزینگ پمپ  در فروشگاه آقای پمپ ​

قیمت دوزینگ پمپ ها در انواع مختلف بر اساس پارامترهای خاصی تغییر می کند. به عنوان مثال قیمت دوزینگ پمپ اسید سولفوریک به دلیل داشتن هد pvdf قیمت بالاتری دارد. به همین دلیل قیمت پمپ اسید نسبت به قیمت دوزینگ پمپ کلر متفاوت است. اگر شما به دنبال دوزینگ پمپ خاصی هستید و یا می خواهید لیست قیمت پمپ تزریق را در وب سایت آقای پمپ ببینید می توانید از همین صفحه اقدام کنید و یا با کارشناسان ما در تماس باشید.

انواع دوزینگ پمپ ایرانی ظرفیت دوزینگ پمپ قیمت
قیمت دوزینگ پمپ ایرانی آیریک سری mds
ظرفیت 5 لیتر با توان 7 بار
تماس بگیرید
قیمت دوزینگ پمپ ایرانی آیریک سری mds
ظرفیت 8 لیتر با توان 10 بار
تماس بگیرید
دوزینگ پمپ ایرانی آیریک سری MDS
ظرفیت 1 لیتر با توان 15 بار
تماس بگیرید
قیمت دوزینگ پمپ ایرانی سری MDS
ظرفیت 15 لیتر با توان 4 بار
تماس بگیرید
قیمت پمپ تزریق آیریک سری MDS
ظرفیت 20 لیتر با توان 3 بار
تماس بگیرید
دوزینگ پمپ ایرانی سری BDS
ظرفیت 10 لیتر با توان 10 بار
تماس بگیرید
دوزینگ پمپ ایرانی سری BDS
ظرفیت 20 لیتر با توان 5 بار
تماس بگیرید
قیمت پمپ تزریق آیریک سری DBS
ظرفیت 5 لیتر با توان 20 بار ( جنس هد PVDF)
تماس بگیرید
قیمت پمپ تزریق ایرانی سری DBS
ظرفیت 30 لیتر با توان 4 بار (جنس هد PVDF)
تماس بگیرید
قیمت دوزینگ پمپ ایریک سری DBS
ظرفیت 50 لیتر با توان 3 بار (سوپاپ نوع UPVC)
تماس بگیرید
قیمت دوزینگ پمپ ایریک سری DBS
ظرفیت 80 لیتر با توان 1 بار (سوپاپ نوع UPVC)
تماس بگیرید

فهرست مطالب

راهنمای خرید دوزینگ پمپ

برای خرید دوزینگ پمپ باید موارد مختلفی را در نظر داشته باشید تا بتوانید بهترین خرید دوزینگ پمپ را داشته باشید. برخی از این موارد عبارتند از:

  • در نظر گرفتن غلظت مواد شیمیایی مورد استفاده در صنعت
  • در نظر گرفتن شرایط آب و هوا و میزان دمای مواد شیمیایی
  • هد مورد استفاده برای دوزینگ پمپ  که می تواند جنس متفاوتی داشته باشد از جمله: pvdf، pp، استیل
  • نوع برند و کیفیت ساخت دوزینگ پمپ

عملکرد دوزینگ پمپ

کارکرد دوزینگ پمپ‌ها به برند و مدل آنها بستگی دارد. همه این روش‌ها، شامل: گرفتن مقدار اندازه‌گیری شده مایع در محفظه آن و سپس تزریق ماده شیمیایی به لوله یا مخزنی است که حاوی ماده سیال است.
این پمپ توسط یک محرک هوا یا موتور الکتریکی تغذیه می‌شود. سیستم کنترل این محصول به عنوان کلید روشن و خاموش عمل کرده و همچنین وظیفه مدیریت دبی پمپ را بر عهده دارد.

انواع دوزینگ پمپ

دوزینگ پمپ ها بسته به طراحی، می توانند بر اساس اصول پمپ های دینامیکی یا پمپ های جابجایی مثبت کار کنند. پمپ‌های دینامیک جریان متغیر مناسبی برای تولید دبی‌های بالا با ویسکوزیته پایین تولید می‌کنند؛ در حالی که پمپ‌های جابجایی مثبت جریان ثابتی را تولید می‌کنند که برای تولید فشارهای بالا (و نرخ جریان کم) با ویسکوزیته بالا مناسب است. بیشتر دوزینگ پمپ‌ها، از نوع پمپ‌های جابجایی مثبت هستند که جریان ثابت و کم را برای انواع رسانه‌ها فراهم می‌کنند. برای دریافت دوزینگ پمپ پیستونی و انواع مختلف پمپ های موجود، به صفحه انواع پمپ صنعتی مراجعه کنید.

 دوزینگ پمپ دیافراگمی

دوزینگ پمپ دیافراگمی مکانیکی از یک گیربکس مکانیکی با نسبت ثابت استفاده می کند که چرخش موتور را به حرکت رفت و برگشتی پیستون تبدیل می‌کند. با تغییر نسبت می توانیم تعداد ضرباتی که پمپ تزریق پیستون در هر دقیقه انجام می دهد را، افزایش یا کاهش دهیم.

این پمپ‌ها سرعت خروجی زیر را به ما می دهند:
58
لیتر در دقیقه
78 لیتر در دقیقه
116 لیتر در دقیقه

با انجام یک جابجایی حجمی شناخته شده، می‌توانیم مقدار ماده شیمیایی تحویلی در هر ضربه را به دقت محاسبه کنیم. همچنین با افزایش مقدار لیتر در دقیقه می‌توان مقدار ماده شیمیایی تحویلی پمپ را افزایش داده تا به دبی مورد نظر دست یابیم.

در مواردی که محلول‌های چسبناک پمپاژ می‌شوند یا مواد شیمیایی دارای فشار بخار کم هستند، استفاده از تعداد ضربه‌های کمتر یا بیشتر در دقیقه به ترتیب می‌تواند مزایای قابل‌ توجهی را ارائه دهد. برای خرید محصولات پر فروش دوزینگ پمپ دیافراگمی به صفحه مربوطه مراجعه کنید.    

 

دوزینگ پمپ دیافراگمی
دوزینگ پمپ پیستونی

دوزینگ پمپ پیستونی

طیف دوزینگ پمپ‌ پیستونی برای کاربردهایی طراحی شده‌ است که به دبی دقیق‌تر (تا 1027 لیتر در ساعت) و فشار بالاتر (تا 25 بار) نیاز دارند. البته باید این نکته را در نظر داشت که این محدوده برای استفاده در مایعات حاوی ذرات ساینده یا جامد مناسب نیست.

این نوع از پمپ‌های اندازه گیری را بسته به نیازهای کاربردی، می‌توان به روش های مختلفی  کنترل کرد.

این محصول همچنین برای بسیاری از کاربرد‌ها در بازارهای صنعتی و دریایی ایده آل است. از جمله: پمپاژ شیمیایی برای حفظ سطوح PH در فرآیندهای تصفیه آب، تمیز کردن در محل (CIP)، بیو اسیدها، سیستم‌های پمپاژ OEM، اسمز معکوس، تزریق مواد شیمیایی و پمپاژ شیمیایی برای کشاورزی.

 

دوزینگ پمپ پریستالتیک

مترینگ پمپ پریستالتیک شیمیایی اغلب به عنوان پمپ‌ غلتکی شناخته می‌شود. این پمپ، نوعی پمپ جابجایی مثبت است که می‌تواند برای جابجایی آرام و پیوسته انواع مختلف سیالات در اطراف یک سیستم بسته مورد استفاده قرار گیرد.

طیف وسیعی از دوزینگ پمپ‌های پریستالتیک برای استفاده در سیستم های دوزینگ با دبی و فشار کم طراحی شده اند. این محصول با جابجایی مثبت ناشی از روتورهای روی لوله سیلیکونی یا سانتوپرن کار می کند.

طیف وسیعی از پمپ‌های دوز پریستالتیک برای سیستم‌هایی مانند ماشین‌های ظرفشویی تجاری و شیشه‌شویی‌های پذیرایی مناسب هستند.

 

 

دوزینگ پمپ پریستالتیک
دوزینگ پمپ سلونوئیدی

دوزینگ پمپ سلونوئیدی

دوزینگ پمپ سلونوئیدی می‌تواند مقدار مشخصی از یک سیال را منتقل کند از این رو به آن پمپ تزریق نیز گفته می‌شود. این دستگاه از انواع پمپ‌های جابجایی مثبت است. نحوه کار این پمپ‌ها به این صورت است که، حجم معینی از سیال به درون محفظه مدرج با حجم متغیر مکش شده و در بخش برگشت، این مواد به درون سیستم تزریق خواهد شد.

در واقع واژه‌ی سلونوئیدی به این معنا است که در موتور الکتریکی به کار رفته در این دستگاه که نیروی محرکه آن را تولید می‌کند، از الکترومغناطیس استفاده شده است. بنابراین زمانی که صحبت از دوزینگ پمپ سلونوئیدی می‌شود، منظور این است که این پمپ برای ایجاد نیروی محرکه خود از سلونوئید (الکترومغناطیس) استفاده می‌کند.

مزایای مترینگ پمپ ها

  • اندازه گیری با دقت بالا
  • نصب و نگهداری آسان
  • سازگاری بالا با نیازهای صنعتی
  • پمپاژ مایعات با چربی بسیار کم
  • انتقال مایعات حاوی ویسکوزیته بالا

 

دوزینگ پمپ سلونوئیدی

انواع پمپ تزریق مواد شیمیایی

 انواع پمپ تزریق مواد شیمیایی بر اساس نوع صنعت و مواد شیمیایی مورد استفاده می توانند متفاوت باشند. به عنوان مثال برای ماده شیمایی مانند اسید سولفوریک پمپ تزریقی مناسب است که مقاومت بالایی در برابر خورندگی داشته باشد برخی از پمپ های تزریق مواد شیمایی عبارتند از:

1- دوزینگ پمپ اسید

  • دوزینگ پمپ اسید در صنعت نفت و گاز به منظور تزریق اسید به چاه های نفتی جهت بهبود استخراج نفت و گاز استفاده می شود.
  • در صنایع پالایشگاهی، از دوزینگ پمپ اسید برای تنظیم pH و حل الیاف آلی در فرآیندهای مختلف استفاده می شود.
  • در صنعت آب و فاضلاب، دوزینگ پمپ اسید به منظور تنظیم pH در فرآیندهای تصفیه آب و فاضلاب مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پمپ تزریق اسید در برخی فرآیندهای استخراج مواد معدنی از سنگ ها، برای حل کردن سنگ ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در صنعت شیمیایی، نیاز است که اسید یا اسیدهای دیگر به راکتور یا سیستم تزریق شوند. پمپ تزریق اسید در این موارد جهت تزریق دقیق و کنترل شده اسید استفاده می شود.
  •  
  •  

2- دوزینگ پمپ کلر

  • دوزینگ پمپ کلر در واقع برای صنایع آب و فاضلاب کاربرد دارند. این پمپ‌ تزریق کلر در فرآوری آب شرب، تصفیه آب، ضدعفونی کردن آب و ضدعفونی کردن فاضلاب استفاده می‌شوند.
  • دوزینگ پمپ کلر برای حفظ کیفیت آب در استخرها و آبشارها، مورد استفاده قرار می گیرند.
  • دوزینگ پمپ کلرزنی در صنعت کاغذ سازی به منظور جلوگیری از رشد میکروارگانیسم‌ها در فرآیند تولید کاغذ مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • صنعت مواد غذایی: در بسیاری از صنایع غذایی، مانند تولید نوشیدنی‌ها، لبنیات، روغن و غیره، دوزینگ پمپ کلر برای حفظ رنگ، طعم و بافت محصولات و همچنین جلوگیری از رشد باکتری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پمپ تزریق کلر در صنایع شیمیایی مانند تولید پلیمرها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • دوزینگ پمپ کلرزنی در صنعت فرآوری غلات مانند جو، گندم و برنج  به منظور تزریق کلر استفاده می‌شوند تا رشد باکتری‌ها و قارچ‌ها را کاهش داده و بهداشت محصولات را حفظ نمایند.

3- دوزینگ پمپ اسید سولفوریک

  • دوزینگ پمپ اسید سولفوریک برای صنایع نساجی در فرآیندهای رنگرزی و پاکسازی پارچه و تمیز کردن آن ها مورد استفاده قرار می گیرد.

  • دوزینگ پمپ اسید سولفوریک در صنایع فلزی  به منظور طراحی و تولید باتری ها مورد استفاده قرار می گیرد. توجه داشته باشید این اسید باعث تولید برق در باتری ها می شود.

  • پمپ تزریق اسید سولفوریک در صنایع پتروشیمی مانند گازهای معدنی و مواد پلاستیکی استفاده می شود.

  • صنایع خودروسازی از دوزینگ پمپ اسید سولفوریک در فرایندهای شستشو و تمیز کردن قطعات  استفاده می کنند.

  • در صنایع شیمیایی از دوزینگ پمپ اسید سولفوریک به منظور تولید مواد شیمیایی مانند کودها، کفش و مواد شوینده استفاده می کنند.

  •  پمپ تزریق اسید سولفوریک برای صنایع غذایی مانند تولید کره، روغن، نان و طبخ مواد غذایی استفاده می شود.

  • در صنایع آب و فاضلاب اسید سولفوریک به منظور تنظیم pH آب، پاکسازی لجن و تصفیه آب استفاده می شود.

  • صنعت شیمیایی: پمپ های تزریق مواد شیمیایی برای انتقال مواد شیمیایی از یک محفظه به محفظه دیگر و همچنین تزریق مواد شیمیایی به محیط های مختلف استفاده می شوند.

  • ساختمان و بهداشت عمومی: پمپ های تزریق مواد شیمیایی به طور گسترده ای در صنایع مانند احیاء آب، پرورش ماهی، استخرها، کفپوش ها و ایستگاه های تصفیه آب به کار می روند.

دوزینگ پمپ ایرانی

یکی از کشور هایی که تولید کننده دستگاه های دوزینگ پمپ می باشد کشور ایران می باشد. تنها شرکتی که در ایران تولید دوزینگ پمپ سلنوئیدی را برای اولین بار انجام داده است شرکت ایرسا الکترونیک آیریک می باشد. اگر به دنبال دوزینگ پمپ ایرانی هستید می توانید از فروشگاه سایت آقای پمپ بازدید کنید. تمام محصولات داخل سایت داری کیفیت بسیار بالا و قیمت مناسب می باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان می توانید همه روزه به جز روز های تعطیل در ساعت های کاری با کارشناسان سایت تماس حاصل فرمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر از این محصول می توانید از طریق همین صفحه اقدام کنید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

چه صنایعی از پمپ تزریق استفاده می‌کنند؟

همانطور که در بند های قبلی به این موضوع اشاره کردیم، پمپ های اندازه گیری توانسته‌اند کاربردهای بسیار زیادی را به خود اختصاص بدهند.
در ادامه، انواع صنایع مربوط به این پمپ ها را خواهیم دید:

  1. صنایع غذایی
  2. صنعت نیشکر
  3. صنعت پزشکی
  4. صنایع نفت و گاز
  5. صنایع چوب و کاغذ
  6. صنعت آب و فاضلاب
  7. صنایع شیمیایی و پتروشیمی

در هر یک از این صنایع، پمپ‌های تزریق کاربرد خاصی دارند. به همین خاطر می‌توانیم بگوییم که بیشتر صنایع برای برآورده کردن نیاز های خود به مدل های مختلف دوزینگ پمپ‌ها نیاز دارند.
لازم به ذکر است که خرید پمپ اندازه گیری تنها مسئله مهم نیست؛ بلکه که صلاحیت کسانی که این مسئولیت را به عهده میگیرند هم بسیار مهم است. بنابراین بهتر است در هنگام خرید، مشخصات این افراد به طور کامل بررسی شود تا خرید موفقی را برای ما رقم بزند.

 

دوزینگ پمپ دیافراگمی

نکات مهم دوزینگ پمپ

دبی
دبی مهمترین عاملی است که در انتخاب پمپ اندازه گیری باید در نظر گرفته شود. اگر دبی مورد نیاز را بدانید، قدم مهمی در انتخاب پمپ مورد نظر خود برداشته‌اید. سرعت جریان بر حسب گالن در دقیقه یا لیتر در دقیقه اندازه گیری می‌شود. اما حواستان باشد که در بازار از عبارت دبی استفاده نمی‌شود، بلکه از عبارت قطر پمپ استفاده می شود. زیرا هرچه سرعت پمپاژ پمپ بیشتر باشد اندازه آن بزرگتر می‌شود. برای اینکه بدانید کدام پمپ جریان مورد نیازتان را تامین می‌کند، باید پمپی را انتخاب کنید که حداکثر دبی آن بیش از 90 درصد ظرفیت آن پمپ نباشد.

محیط عملیاتی
شاید به نظر شما محیط کار ارتباط چندانی با انتخاب پمپ مناسب برای شما نداشته باشد. اما بهتر است بدانید که آیا پمپ اندازه گیری شما در محیط گرم خورشید کار می کند یا در دمای بسیار سرد؟
زیرا به عنوان مثال اگر قرار است پمپ شما در زیر نور آفتاب کار کند، باید پمپی را انتخاب کنید که در برابر دمای کاری بالا مقاومت داشته باشد. معمولا حداکثر دمای قابل تحمل در کاتالوگ پمپ های اندازه گیری ذکر می شوند.

ترکیب سیال
با در نظر گرفتن این موضوع، می توانید در دراز مدت از خوردگی یا فرسایش پمپ های اندازه گیری خود جلوگیری کنید. ترکیب سیالات نیز در انتخاب اندازه و نوع پمپ اندازه گیری موثر است. بنابراین، قبل از انتخاب پمپ اندازه گیری مناسب، باید بدانید که ترکیبات مایع شما دقیقا چیست؟ از چه ماده ای ساخته شده است؟ آیا سوسپانسیون غلیظ است یا محلول رقیق؟ به عنوان مثال، اگر محلول شما حاوی ذرات جامد است، باید یک پمپ اندازه گیری با دیافراگم مخصوص انتخاب کنید.

قطعات اصلی پمپ تزریق

قطعات اصلی یک دوزینگ پمپ، بسته به نوع و مدل پمپ و تولید کننده آن، ممکن است متفاوت باشد. با این حال، برخی از قطعات اصلی رایج در یک پمپ تزریق عبارتند از:

  1. بدنه: بدنه پمپ که اغلب از جنس فولاد یا آلومینیوم ساخته شده، حفظ تناسب و استحکام پمپ را به عهده دارد.
  2. موتور: موتور پمپ که برای ایجاد حرکت و فشار لازم برای پمپاژ مایعات استفاده می‌شود.
  3. محفظه پمپ: محفظه پمپ جایی است که مایع وارد آن می‌شود و توسط پمپ قبل از خروج از پمپ تحت فشار قرار می‌گیرد. محفظه می‌تواند شامل صفحه‌ی ورودی، صفحه‌ی خروجی و سیستم های کورنیش باشد.
  4. سیستم دوزینگ: این سیستم شامل قطعاتی مانند لوله‌ها، شیرها، والوها و پمپ دوزینگ است. این قسمت از دستگاه برای انتقال و دوزینگ مایعات به دقت تعیین شده به کاربرد مورد نظر استفاده می‌شود.
  5. کنترلر: برخی از مترینگ پمپ‌ ها دارای کنترلر یا رابط کاربری هستند که کاربران می‌توانند با استفاده از آن‌ها حجم و سرعت دوزینگ را تنظیم کنند.
  6. لوله‌ها و اتصالات: لوله‌ها و اتصالات برای انتقال مایع به داخل و خارج پمپ استفاده می‌شوند. جنس آن‎ها باید مقاوم در برابر سیال مورد استفاده باشد.
  7. منبع تغذیه: دوزینگ پمپ‌ ها برای عملکرد مناسب به منبع تغذیه الکتریکی نیاز دارند. منبع تغذیه ممکن است شامل باتری‌ها، آداپتورها یا سیستم‌های برق شهری باشد.

توجه داشته باشید که موارد بالا  فقط بعضی از قطعات اصلی پمپ تزریق را شامل می‌شد و این موارد با توجه به نوع مترینگ پمپ، کاربرد آن و شرکت تولید کننده می‌تواند متفاوت باشد.

سخن آخر

موارد بسیار زیاد و مهمی در زمینه پمپ‌های تزریق وجود دارد که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار هستند. از جمله این موارد میتوان به متریال تشکیل دهنده، کاربرد‌ها، ویژگی‌ها و خصوصیات آن‌ها اشاره کرد. در این مطلب تلاش کردیم تا حدالامکان این مسئله را پوشش داده و به طور کامل به بررسی هر یک از آن‌ها بپردازیم.

البته نوع و مدل آن‌ها با توجه به نوع سیال، کاربرد آن و البته بودجه کاربر متفاوت است. چرا که به دلیل کاربرد بسیار پمپ تزریق در صنایع مختلف، شرکت‌های متفاوتی، چه ایرانی و چه خارجی با کیفیت‎ها و قیمت‌های متفاوتی آن را تولید و به بازار عرضه می‌کنند. البته لازم به ذکر است که بگوییم کیفیت تمام دوزینگ پمپ های خارجی لزوما به دلیل خارجی بودن محصول بالا نیستند و حتی در مقایسه بسیاری از پارامترها کیفیت دوزینگ پمپ ایرانی نه تنها با دوزینگ پمپ های خارجی برابری می‌کند بلکه بالاتر هم می‌رود. به علاوه که قیمت دوزینگ پمپ های ایرانی بسیار مناسب‌تر از محصولات مشابه خارجی است.

اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که هنگام خرید دوزینگ پمپ، چه ایرانی و چه خارجی، به فروشگاه‌ های معتبر این حوزه مراجعه فرمایید تا بسته به موارد ذکر شده بهترین دوزینگ پمپ ایرانی و یا خارجی را به شما پیشنهاد بدهند. فروشگاه آقای پمپ، یکی از معتبرترین نمایندگان و وارد کنندگان دوزینگ پمپ در ایران به شمار می‌آید. شما می‌توانید از طریق تماس و یا ارسال پیامک به واتساپ، از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره‌مند شوید و خریدی مطمئن را با ضمانت کیفیت و اصالت کالا تجربه کنید.

سوالات متداول دوزینگ پمپ

  1. درایو: منبع تغذیه پمپ دوز، یک موتور الکتریکی AC با سرعت ثابت، یک موتور پنوماتیک یا هیدرولیک یا حتی یک موتور الکتریکی با سرعت متغیر است.
  2. مکانیسم حرکت: همانطور که می دانید موتور به صورت چرخشی حرکت می کند. در پمپ تزریق، این حرکت دورانی توسط میل لنگ به یک حرکت خطی تبدیل شده و یک مسیر حرکتی به عقب و جلو ایجاد می کند.
  3. تنظیم سرعت جریان: مقدار دبی را می توان با تغییر سرعت و طول دوره تغییر داد. سرعت جریان در اکثر پمپ‌های اندازه گیری با استفاده از میکرومتر یا پتانسیومتر به صورت دستی تنظیم می شود. علاوه بر این، می‌توان از اپراتور هیدرولیک، پنوماتیک یا الکتریکی برای کنترل خودکار مقدار تزریق استفاده کرد.
  4. عبور سیال: مواد و مسیری که سیال از آن عبور می کند بر اساس ویژگی های سیال از جمله دما، ویسکوزیته، خورندگی و سرعت جریان آن طراحی می شود.

قیمت پمپ تزریق مواد با توجه به فاکتورهای مختلفی از قبیل نوع پمپ، ویژگی های آن (نحوه تنظیم دبی و فشار و غیره)، جنس و متریال به کار رفته برای هر یک از اجزا و اندازه آن، تعیین می گردد. به همین خاطر است که تنوع بسیار بالایی در قیمت دوزینگ پمپ وجود دارد.

نوع پمپ، اصلی ترین عاملی است که باید روی آن تمرکز کنید. این امر مستلزم در نظر گرفتن دقیق عواملی مانند نوع سیال، پتانسیل اشتعال و انفجار، ماهیت شیمیایی یا سمی و غیره است، سپس نوع پمپی را انتخاب کنید که با آن بهتر کار می کند.

نکته دوم توجه به شرایط کاری پمپ و سیال مورد استفاده است. دو متغیر مهم در انتخاب پمپ دمای سیال و فشار کاری است. سیالاتی با دما یا فشار بالا را نمی توان همراه با انواع پمپ های تزریق استفاده کرد. بنابراین هنگام خرید به این نکته توجه داشته باشید.

نکته سوم مربوط به سطح حفاظتی پمپ است. در این زمینه، مهم است که اطلاعات لازم را از یک متخصص دریافت کنید. انتخاب پمپ با کلاس حفاظتی مناسب بر اساس محل نصب ضروری است.

دانستن این نکته مفید است که انتخاب پمپ می تواند تحت تأثیر نصب افقی یا عمودی آن باشد.

قبل از انتخاب و خرید پمپ تزریق، دبی تزریق مایع را مشخص کنید.

همچنین توجه به نوع برقی که پمپ اندازه گیری استفاده می کند بسیار مهم است. پمپ های مختلف با برق سه فاز، تک فاز، متناوب یا جریان ثابت کار می کنند. پمپی را انتخاب کنید که بتوانید نوع جریان الکتریکی لازم را برای آن تامین کنید.

برند های دوزینگ پمپ ها

محصولات دوزینگ پمپ

سبد خرید

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فیس بوک تویتر linkedin واتس آپ واتس آپ تلگرام