پمپ  مگنتی چیست؟

پمپ مگنتی نوعی پمپ که توسط نیروی مغناطیس هدایت می شود نه اینکه مستقیماً به موتور متصل شود. پمپ های محرک مغناطیسی مهر و موم شفت مکانیکی را که پمپ های معمولی به آن احتیاج دارند از بین می برند و کاملاً ضد نشت و قابل توجه هستند زیرا یکی از انواع پمپ هایی می باشند که از نیروی مغناطیس استفاده می کنند

پمپ مگنتی

انواع برندهای پمپ مگنتی

  • پمپ مگنتی تراندین
  • پمپ مگنتی SPC
  • پمپ مگنتی CSE

مزایای پمپ محرک مغناطیسی

  1. طراحی ضد نشت ، به این معنی که هیچ گونه مواد شیمیایی خطرناک یا ضایعات گران قیمت محصول با عملکرد صحیح وجود ندارد.
  2. تعمیر و نگهداری قابل اعتماد و بسیار کم به لطف طراحی ساده آنها.
  3. اتصال مغناطیسی است ، بنابراین نیازی به روش های تراز موتور/پمپ نیست.
  4. این طرح به بسیاری از اهداف سختگیرانه زیست محیطی و ایمنی پایبند است که معمولاً توسط بسیاری از مقررات مورد نیاز است.
  5. قطعات کار کمتر برای طول عمر بیشتر و سفت شدن راحت تر پمپ.

معایب پمپ محرک مغناطیسی

  • مناسب مایعات تمیز – برای مایعات با هر اندازه جامد توصیه نمی شود
  • در مقایسه با یک پمپ گریز از مرکز استاندارد ، می تواند از قدرت زیادی استفاده کند

برای خرید پمپ مگنتی از بزرگترین فروشگاه آقای پمپ  به سایت مربوطه مراجعه کنید   و در صورت استعلام  موجودی و مشخصات فنی پمپ با ما در تماس باشید. پمپ خانگی ، پمپ  استخر، پمپ روغن داغ و… دیگر پمپ های این فروشگاه می باشند.

پمپ مگنتی

پمپ مگنتی در کجا استفاده می شود؟

اگرچه برخی از پمپ های محرک مغناطیسی وجود دارند که قادر به حرکت مایعات سنگین تر یا چسبناک تر هستند ، اما بیشتر آنها به دلیل نگرانی هایی که در بالا ذکر شد برای جابجایی مایعات شفاف که فاقد مواد جامد هستند طراحی شده اند. مواد جامد موجود در مایع باعث خرابی سریع بلبرینگ های آستین و سطوح رانشی داخل پمپ می شود. به همین دلیل ، آنها برای کاربردهای صنعتی ، شهری یا کشاورزی که نیاز به پمپاژ مایعات چسبناک تمیز و کم دارند ، بهترین هستند. آنها معمولاً برای کاربردهای سنگین صنعتی که لجن ، دوغاب یا مایعات حاوی مواد جامد در آنها پردازش می شود ، استفاده نمی شوند.

پمپ های درایو Mag یک انتخاب عالی برای انتقال اسیدها یا مایعات دیگر است که اجازه نفوذ به محیط را نمی دهند و در آنجا خرید مهر و موم مکانیکی گران و نگهداری آن گران است. آنها معمولاً در کارخانه های شیمیایی و در خدمات شیمیایی در انواع دیگر کارخانه ها مانند آسیاب های خمیر کاغذ ، نیروگاه ها ، تصفیه خانه های آب و فاضلاب و سایر تأسیساتی که اسیدها یا مایعات مشکل ساز باید در آنها پمپ شود یافت می شوند

چرا از پمپ های محرک مگنتی استفاده می شود؟

با استفاده از یک پمپ گریز از مرکز استاندارد ، نوعی از آب بندی لازم است تا نشت محیط پمپ شده در اطراف محور پمپ به ویژه در صورت فشار زیاد ، متوقف شود. 2 گزینه اصلی برای این کار وجود دارد:

  1.  اورینگ پمپ مگنتی

        یک حلقه لاستیکی یا پلاستیکی در اطراف محور محرک قرار می گیرد و در یک شکاف در محفظه پمپ در جای خود نگه داشته می شود.

  2.     مهر و موم مکانیکی در پمپ مگنتی

        مهر و موم مکانیکی از دو قسمت تشکیل شده است: یک قطعه ثابت متصل به محفظه پمپ و یک جزء چرخشی بر روی محور پمپ. رویه دو جزء به صورت صاف تراش خورده و با فنر بارگذاری می شوند تا به هم فشار داده شوند. این م ثرترین گزینه برای کاهش نشت است ، اما می تواند گران باشد و راه اندازی آن دشوار است

پمپ مگنتی
پمپ مگنتی

پمپ مگنتی چطور کار می کند؟

آنها عموماً در دسته پمپ های گریز از مرکز قرار می گیرند ، اگرچه برخی از آنها پمپ های جابجایی مثبت دوار محسوب می شوند. موتور یک پوسته استوانه ای تولید می کند که حاوی آهنرباهای خارجی است. یک قوطی دیواره نازک وجود دارد که آهنرباهای خارجی را از مجموعه ای از آهنرباهای داخلی که در داخل قوطی قرار دارد جدا می کند. آهنرباهای داخلی به پروانه پمپ گریز از مرکز یا روتور پمپ جابجایی مثبت متصل می شوند.

بنابراین شار مغناطیسی از آهنرباهای دوار بیرونی به آهنرباهای داخلی می رسد و باعث می شود پروانه یا روتور بدون اتصال مستقیم به موتور بچرخد. این باعث می شود که یک پمپ بدون مهر و موم شود ، مهر و موم شفت را که اغلب جزء پمپ است و نیاز به تعمیر و نگهداری زیادی دارد ، از بین می برد.

این همچنین ضمانت ضد پمپ بودن پمپ را تضمین می کند و گاهی اوقات سیستم سیال مانع پرهزینه مورد نیاز برای آب بندی مکانیکی دوگانه را حذف می کند.

پمپ مگنتی

مواد غناطیسی موجود در پمپ مگنتی

مواد مغناطیسی معمولی که در پمپ استفاده می شوند عبارتند از ساماریوم کبالت و نئودیمیم آهن بورید. این آهنرباهای خاکی کمیاب اجازه لغزش بین آهنرباهای خارجی و داخلی را نمی دهند ، این امر باعث می شود گشتاورهای زیادی به روتور منتقل شوند و اجازه می دهد پمپ هایی به بزرگی 200 اسب بخار در این سبک طراحی شوند.

 کاربردهای پمپ مغناطیسی

  • انتقال سیالات اسیدی و قلیایی
  • انتقال مواد شیمیایی سمی و یا گران قیمت
  • مواد شیمیایی فرار و آروماتیک
  • سیالات خورنده و سوزان
  • سیالات خطرناک برای محیط زیست
  • سیالات رادیواکتیو

برند های پمپ های مگنتی

دیدگاهتان را بنویسید