در صنایع مختلف برای انتقال روغن داغ یا آب با حرارت بالا از پمپهای روغن داغ استفاده میشود. پمپ روغن داغ از گروه سانتریفیوژی، کاربرد گستردهای دارد. پمپ روغن داغ سانتریفیوژی به صورت افقی عمل میکند و مکش آن به صورت تکزمانه است. از جمله اجزا این پمپها پروانه، محفظه، شافت، یاتاقان و درزگیر یا نشت بند است. نشت بند جهت جلوگیری از نشت روغن و آب در پمپ بکار میرود.
از جمله قابلیتهای پمپ روغن داغ انتقال روغن در دمای بالا تا ۳۵۰ درجه سانتی گراد و همچنین آب تا دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد است.
به دلیل به کار بردن پمپ روغن داغ در صنایع و استفاده از آن در دمای بالا، این پمپها طوری طراحی و ساخته شدهاند که مقاومت بالایی در برابر حرارت و خوردگی توسط مواد شیمیایی دارند. با توجه به ویسکوزیته، سایش و خورندگی روغن و فشاری که بر سیستم وارد می شود، نوع پمپ روغن داغ به کار رفته در صنایع متفاوت است.
کاربرد پمپ روغن داغ
1 ، صنعت پتروشیمی
2- صنعت نفت
3 ، صنعت الیاف مصنوعی
4 ، صنعت رنگرزی و چاپ نساجی
5 ، صنعت پلاستیک و لاستیک
6 ، صنعت ساخت کاغذ
7 ، صنعت پردازش چوب
8 ، صنعت ساختمان
مزایا پمپ روغن داغ
- انبساط حرارتی یکنواخت
- ساختار چدن شکل پذیر و فولاد ضد زنگ نیز موجود است
- خط تعادل خارجی برای کاهش فشار جعبه مهر و موم ، حذف ذرات و کاهش بارگذاری محوری
- خط سرکوب بخار برای از بین بردن شستشوی روغن حاوی آب
- دمای تا 550 درجه فارنهایت را کنترل می کند
- قاب های بلبرینگ روغن کاری شده
- حلقه های سایش قابل تعویض و آستین های شفت
- پروانه های کاملاً ماشین کاری شده
پمپ های حرارتی چگونه کار می کنند و چرا از آنها استفاده می کنیم؟
پمپ های حرارتی با پمپاژ یا انتقال حرارت از مکانی به مکان دیگر با استفاده از کمپرسور و ساختار گردشی مایع مایع یا گاز کار می کنند ، که از طریق آن گرما از منابع خارجی خارج شده و در داخل خانه پمپ می شود.
پمپ های حرارتی مزایای متعددی برای خانه شما دارند. پمپاژ حرارت در مقایسه با زمانی که برق صرفاً به عنوان وسیله ای برای تبدیل آن استفاده می شود ، از برق کمتری استفاده می کند. در تابستان ها می توان چرخه را معکوس کرد و دستگاه مانند یک کولر گازی عمل می کند.
مزایا و معایب پمپ حرارتی
قبل از تصمیم گیری در مورد خرید سیستم پمپ حرارتی ، مهم است که خود را در مورد جنبه های مثبت و منفی پمپ های حرارتی مطلع کنید. بسیاری از مزایای پمپ حرارتی وجود دارد که آنها را به سرمایه گذاری عالی برای صاحب خانه تبدیل می کند و در عین حال نگرانی هایی که باید مورد توجه قرار گیرد.
ما در زیر به طور مفصل به این مزایا و معایب می پردازیم تا به شما در تصمیم گیری آگاهانه و سرمایه گذاری عاقلانه برای این فناوری گرمایش کم کربن کمک کنیم.
پمپ استخری چیست؟
- هزینه های جاری کمتر
- نگهداری کمتر
- ایمنی بهتر
- انتشار کربن را کاهش می دهد
- خنک کننده را فراهم می کند
- طول عمر طولانی
- واجد شرایط برای طرح RHI
پمپ استخری چیست؟
هزینه اولیه بالا نصب سخت است پایداری مشکوک به کار قابل توجهی نیاز دارد مسائل مربوط به هوای سرد کاملاً خنثی از نظر کربن نیست مجوز برنامه ریزی مورد نیاز است
نحوه عملکرد پمپ روغن داغ
پمپهای روغن داغ که مناسب برای روغنها و مایعات سبک و رقیق هستند، به صورت گریز از مرکز کار میکنند. ابتدا پمپ روغن داغ مایع را از طریق نازل مکش کرده و آن را وارد پروانه پمپ میکند. سپس با چرخش پروانه پمپ، مایع داغ بین حفرهها حرکت کرده و در جهت شعاع به محفظه منتقل میشود. در این حالت یک افت فشار ایجاد میشود. این افت فشار باعث مکش بیشتر مایع از قسمت ورودی پمپ مایع داغ به داخل میشود.
رابطه بین سرعت و قطر پروانه با سرعت مکش مثبت است، یعنی هر چه سرعت و قطر بیشتر باشد به تبع آن قدرت مکش نازل نیز بیشتر میشود. به منظور ایجاد قدرت مکش بیشتر، پمپ ورودی نسبت به خروجی بزرگتر در نظر گرفته میشود. اتصالات در پمپ روغن داغ از نوع فلنجی استاندارد است.
الکتروموتور در پمپ روغن داغ از نوع کوپله مستقیم یا غیر مستقیم است. سرعت الکتروموتور بسته به دبی و فشار خروجی یکی از دو سرعت 1450 و 2900 دور در دقیقه انتخاب میشود. جهت کاهش استهلاک توصیه میشود از پمپهای 1450 دور بیشتر در صنایعی استفاده شود که پمپ روغن داغ دائم در مدار فعال است.
شرکت آقای پمپ دارای بهترین و با کیفیت ترین دستگاه های پمپ صنعتی و کشاورزی در خاورمیانه است با یک انتخاب درست طول عمر پمپ خود را چند برابر کنید. برای خرید پمپ روغن داغ و پمپ خانگی به سایت های مربوطه مراجعه کنید و سفارش خود را ثبت کنید.
مشخصات فنی پمپ روغن داغ
- پروانه محکم و سخت با مقاومت مکانیکی بالا در پمپ روغن داغ
- فضای آببندی بزرگ برای شستشو راحتتر سیل بند
- بلبرینگ مقاوم در برابر سایش و خوردگی به همراه صفحه محافظ گریس خور با عمر بالا
- به جهت حفظ ایمنی قطعات هوزینگ از چدن ریختهگری ساخته شده است.
- قابل استفاده در سیستم تزریق سوخت مشعل و سیستمهای خورشیدی انتقال مایعات